امکان ثبت نام تکمیل ظرفیت در ۲۰ رشته گرایش کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی واحد خمین

۲۸ دی ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۲ کد : ۳۶۵ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۹۲۹
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد خمین از امکان ثبت نام در ۱۵ رشته کارشناسی ارشد و ۴ رشته گرایش دکتری تخصصی این دانشگاه در تکمیل ظرفیت بهمن خبر داد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد خمین از امکان ثبت نام در 15 رشته کارشناسی ارشد و 4 رشته گرایش دکتری تخصصی این دانشگاه  در تکمیل ظرفیت بهمن خبر داد.

دکتر حمید مظاهری گفت: در مقطع ارشد، پانزده رشته گرایش حسابداری، حسابرسی، مهندسی معماری، مهندسی فناوری اطلاعات - تجارت الکترونیکی، مهندسی عمران - مهندسی و مدیریت ساخت، مهندسی عمران- ژئوتکنیک، مهندسی عمران –سازه، مدیریت بازرگانی- بازاریابی، مشاوره - مشاوره خانواده، مدیریت اجرایی، حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق خصوصی، فقه و حقوق جزا، روانشناسی بالینی، مدیریت مالی و در مقطع دکتری تخصصی چهار رشته گرایش الهیات و معارف اسلامی - فقه ومبانی حقوق اسلامی، حسابداری، فقه و حقوق جزا و مشاوره رشته‌های قابل انتخاب تکمیل ظرفیت واحد خمین در بهمن 95 هستند.

مظاهری افزود: طبق اعلام سازمان مرکزی، انشجویانی که ثبت‌نام کرده‌اند، حق شرکت در تکمیل ظرفیت کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی بهمن دانشگاه آزاد اسلامی را ندارند. اما کسانی که پیش‌ثبت‌نام را تکمیل کرده‌اند و مشغول به تحصیل نشده‌اند، یعنی شماره دانشجویی برایشان صادر شده است، اما ثبت‌نام خود را نهایی نکرده‌اند، می‌توانند به واحدی که شماره دانشجویی صادر کرده است، مراجعه و از آن بخواهند از سامانه احراز هویت آزمون، داوطلب را از حالت ثبت‌نام به عدم حضور تبدیل کنند. یعنی این دسته از داوطلبان باید تیک احراز هویت را از پرونده خود بردارند.

ثبت‌نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت بهمن مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی 95 دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 10 صبح روز پنج‌شنبه، 23 دی آغاز شده است و تا 29 همین ماه ادامه دارد.متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.org انتخاب  رشته کنند.

نظر شما :