کارگاه دانش افزایی سطح دو اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خمین، برگزار شد

۱۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۶ کد : ۳۶۱ اخبار تصویری اطلاعیه های معاونت ها
تعداد بازدید:۹۲۲
به همت معاونت آموزشی و گروه معارف اسلامی واحد خمین، سطح دو دوره کارگاه دانش افزایی با عنوان اخلاق پژوهشی در تاریخ ۱۳دی ماه در محل سالن کنفرانس ساختمان اداری یک برگزار گردید.
کارگاه دانش افزایی سطح دو اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خمین، برگزار شد

به همت معاونت آموزشی و گروه معارف اسلامی واحد خمین،  سطح دو دوره کارگاه دانش افزایی با عنوان اخلاق پژوهشی در تاریخ 13دی ماه در محل سالن کنفرانس ساختمان اداری یک برگزار گردید.

در این دوره از کلاسها که با تدریس حجت الاسلام دکتر ایمانی مقدم و دکتر حسین خسروی همراه بود ، موارد مختلف مربوط به اخلاق پژوهشی مطرح شد.

در پایان نخستین روز، اساتید و اعضاء هیأت علمی واحد از بخش‌های مختلف دانشگاه، مانند مجموعه ورزشی تازه تاسیس، مرکز رشد واحدهای فناور و تجهیزات جدید مجموعه کارگاهی و آزمایشگاهی بازدید به عمل آوردند.

شایان ذکر است که ادامه این دوره، در روزهای 13و 14 بهمن ماه در شهر قم برگزار می‌گردد.

( ۲ )

نظر شما :